Toimitus- ja maksuehdotYleistä

PK-ProWear / Seinäjoen PK-Myynti Oy,  y-tunnus: 1058849-3, osoite: Rengastie 32, 60101 Seinäjoki; myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 11.12.2020 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme.

Toimitustavat

Nouto myymälästä (0 €) tai toimitus Matkahuollon toimipisteeseen (toimituskulut lisätään lähetykseen). Lähettäessä tilauksen veloitettavat toimituskulut riippuvat itse tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen pääsääntöisesti noin 1-3 arkipäivää. Joissakin tuotteissa saattaa olla pidempi toimitusaika.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Jos olet kuluttaja sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden
säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä selkeästi esimerkiksi sähköpostiimme 
myynti@pkprowear.fi tai puhelimitse 06-4217100. Kerro meille, oliko tuote esimerkiksi väärän mallinen tai kokoinen. Lisäksi palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja muut yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Peruutusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita ja vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessa, käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä osoitteeseen PK-ProWear, Rengastie 32, 60120 Seinäjoki. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että
tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. 

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Veloitamme ylimääräiset pakkaus- ja toimituskulut, jos tilaus on jäänyt noutamatta asiakkaasta johtuvista syistä. Noutamatta jätetty lähetys on eri asia kuin asiakaspalautus.

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa asiakaspalveluumme,
että voimme sopia, miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheiden osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.

Asiakaspalvelu

Autamme sinua kysymyksissä. Otathan yhteyttä, joko sähköpostitse myynti@pkprowear.fi tai puhelimitse 06-4217100. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana.

Vastuunrajoitus

PK-ProWear ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa
tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §Laatimispäivä 8.12.2020

1. Rekisterin pitäjä

Seinäjoen PK-Myynti Oy / PK-ProWear

Yhteystiedot: Rengastie 32, 60120 Seinäjoki

2. Rekisteriasioista vastaava

Olli Koveronkoski, Rengastie 32, 60120 Seinäjoki. Puhelin 0445444299. Sähköposti: olli.koveronkoski@pkmyynti.fi

3. Rekisterin nimi Verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus) Asiakasrekisterin ylläpito ja verkkokaupan tilausten toimittaminen.

5. Rekisterin tietosisältöHenkilön nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, tilaushistoria

6. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan asiakkaista ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet Verkkokaupan asiakkaiden yhteystiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää
käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään
vain rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Rekisterin tiedot sijaitsevat palvelimella Suomessa.

1.9. Rekisteröidyn kielto-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta
samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisterin ylläpitäjälle.

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisterin ylläpitäjälle.

1.11. Tiedon korjaaminen Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti
tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään rekisteriasioista.